Welke diensten bieden wij aan?

Zoekt u een partner die goede service biedt, deskundig en betrouwbaar is? Dan stel ik u voor om een kennismaking in te plannen. Op deze pagina kunt u zich in de tussentijd inlezen over de diensten die wij faciliteren.

Complete vastgoed aanbieder

Als belegger loopt u vast wel is tegen meerdere vraagstukken aan. Waar begin ik met de verbouwing van een woning of pand, of hoe zorg ik dat die huurders netjes met mijn woning omgaan? Wees gerust, namelijk het merendeel van onze klanten zit ook met dezelfde vragen.

Wij functioneren als een allround vastgoedpartij, waarbij u voor meerdere diensten terecht. U kunt bij ons terecht voor beheer, verhuur, renovatie en consult bij uw (beleggings) aankoop. Het voordeel hiervan is dat u bij ons één aanspreek punt heeft en bij ons al uw vraagstukken en problemen kunt neerleggen.

U hoeft niet meer te communiceren met verschillende partijen. Dit zorgt voor een fijne en vlotte communicatie. U heeft een betrouwbare partner tegenover u, die niet schuw is om voor u extra werk te verzetten of de kwaliteit voor u te waarborgen.

Waar kunnen we u bij helpen?

Vastgoed Verhuur

Heeft u een woning die u graag wilt verhuren? Wij zorgen voor geschikte huurders, voorkomen leegstand en een stabiele inkomstenstroom. Wij maken het verschil door actief op zoek te gaan naar huurders.

Renovatie vastgoed

Uw vastgoed renoveren? Met een verbouwing kunt ervoor zorgen dat er meer waarde wordt gecreëerd, echter kan het stressvol zijn. Wij nemen het van u over, zo bespaart u tijd en energie.

vastgoedbeheer

Uw vastgoed laten beheren? Als u in bezit bent van één of meerdere appartementen, kan dit veel van uw tijd in beslag nemen. Wij helpen u met het beheer van uw vastgoed, zo bent u volledig ontzorgd.

Vastgoedbeleggingen

Uw vastgoedportefeuille uitbreiden of opbouwen. Als belegger bent u in de vastgoedmarkt nooit uitgeleerd. Wij helpen u graag vooruit met het juiste advies. Zodat u het plezier van beleggen blijft ervaren.

A&T REAL ESTATE ALS PARTNER VOOR UW VASTGOED

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons.

Ons team?

Wij werken als vrienden samen aan uw droom belegging.

Lorenzo Tjon

Lorenzo heeft ruim veertien jaar ervaring in de financiële sector. De afgelopen jaren heeft hij zijn passie gevonden in de vastgoedsector. Van zijn passie heeft hij zijn werk gemaakt en dagelijks verleent hij advies op maat aan zijn klanten in de vastgoedsector.

+31 (0)6 418 415 10
l.tjon@atrealestate.nl

Delano Appels

Delano is gepassioneerd om beleggers te helpen groeien en ontwikkelen. Door gebruik te maken van zijn netwerk en zoekvaardigheden wilt hij de winst van beleggers maximaliseren.

+31 (0)6 139 066 08
d.appels@atrealestate.nl

Aicha

Aicha is gedreven en sociaal. Klanten vinden het fijn om met haar te communiceren, omdat ze erg duidelijk is en klanten op deze manier begeleid. Aicha is erg behulpzaam en ondersteunt klanten in het aankoop en aanhuurproces.

Joey

Ik ben verantwoordelijk voor de verhuur bezichtigingen en de beheerobjecten van A&T Real Estate. Ik ben kalm en vriendelijk. Ik zie mijzelf als een harde werker en doe mijn best om ervoor te zorgen dat de verhuurperiode samen met de huurders in goede banen wordt begeleidt.

Partners waar wij mee samenwerken

Wat geven klanten aan over onze dienstverlening?

Hieronder leest u hoe klanten over ons denken.

Your content goes here

Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and