Verhuur van uw vastgoed

Bent u op zoek naar een geschikte huurder? A&T Real Estate verricht bij vastgoed verhuur meer dan ‘adverteren’ en wachten op reacties voor uw woning. Wij maken het verschil door actief op zoek te gaan naar huurders, om leegstand te voorkomen.

✓ Voorkom leegstand
✓ Volledige ontzorging
✓ Huurders & inkomenscheck
✓ Expat poule +/- 100.000 leden

Volledig ontzorgt verhuren?

Doorgaans wordt uw woning in de vastgoedmarkt geadverteerd op Funda & Pararius. Vervolgens wordt er gewacht op potentiële huurders. Dit kan resulteren in leegstand en verlies van huurinkomsten.

Wij maken het verschil door bij de verhuur van uw woning actief op zoek te gaan naar huurders. Naast het adverteren via Funda & Pararius, hebben wij toegang tot een expat poule van +/- 100.000 leden.

Wilt u ook leegstand voorkomen? Wij stemmen gezamenlijk met onze klanten een geschikte huurprijs af. Er wordt hierbij rekening gehouden met huidige ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. U wordt ontzorgd en kunt toezien dat de verhuur van uw woning een succes wordt. Uw woning verhuren via ons voorkomt leegstand!

A&T Real Estate uw partner bij het verhuren van uw vastgoed

Uw belangrijkste voordelen op een rij.

Juiste huurders

Het selecteren van een goede huurder kan lastig zijn. De potentiële huurders worden na een huurvoorstel zorgvuldig gescreend. Op deze manier beperken wij het risico dat de verkeerde huurder wordt gekozen. Wij organiseren de volledige verhuur van uw woning.

Woningpresentatie

Hoe presenteert u de woning en de omgeving? Welke zaken zijn irrelevant en benoemt u niet? Deze vragen kunt u het beste beantwoorden, wanneer u de ware potentie van de woning kent. Wij zorgen met onze ervaring voor begeleiding en een snelle verhuur.

Voorkom leegstand

Hoe zorgt u ervoor dat de woning snel wordt verhuurd? Hoe zorg ik voor een huurder bij weinig reacties op mijn verhuuradvertentie? Dit zijn vragen waar u als verhuurder tegen aan loopt. Dankzij ons netwerk en expat poule van ruim 100.000 leden is leegstand bij ons verleden tijd.

Afhandeling administratie

Welke documenten heb ik nodig bij de verhuur van mijn woning(en)? Geen zorgen! Wij zorgen ervoor dat het officiële papierwerk voor u in orde is. Denk hierbij ook aan een huur en inkomenscheck, het opstellen van de huurovereenkomst en woninginspecties.

Zorgeloos verhuren

Verhuren was nooit zo makkelijk. Bij A&T Real Estate wordt u volledig ontzorgd. Dit houdt in dat wij zorgen voor geschikte kandidaten bij de verhuur van uw woning. Wij organiseren de bezichtigingen. En de potentiële huurders worden na een huurvoorstel zorgvuldig gescreend.

Nadat de huurders zijn gescreend wordt er een huurovereenkomst opgemaakt. Deze huurovereenkomsten zijn volgens het wettelijke ROZ model. Met een huurovereenkomst, heeft u zichzelf juridisch gedekt, mits deze goed wordt opgesteld. Maakt u zich geen zorgen, wij stellen deze huurovereenkomst op.

Uw woning wordt voor de verhuur volledig gecontroleerd, waarbij alle zaken vermeld worden in ons inspectie rapport. Hiermee voorkomt u misverstanden aan het einde van de huurperiode over de status van uw woning. Het inspectie rapport biedt ook als bewijslast om eventuele schades met de borg te verrekenen.

`
"Ik verhuurde mijn studio in Almere. Doordat ik een vrij hoge hypotheek heb, mede door een verbouwing moest ik een hoge huurprijs vragen. A&T Real Estate heeft dit uitstekend opgepakt en mijn huurder zit er ondanks de Corona nog steeds in met dezelfde huurprijs. Heel blij hiermee en zeker een aanrader!"

Diana, klant van AT Real Estate

Stabiele inkomsten en vastgoed expertise

A&T Real Estate zorgt ervoor dat de verhuur snel en moeiteloos verloopt, maar creëert ook een hoog rendement op uw belegging. Dankzij onze jarenlange expertise creeëren we stabiele huurinkomsten voor onze klanten. Hoe doen we dat? Door leegstand te voorkomen en goede huurders te plaatsen. Met onze expertise spelen we in op de volgende vragen:

Hoe vindt ik de juiste huurder voor mijn woning(en)?
Welke essentiële informatie deel ik met de huurder?
Hoe zorg ik ervoor dat mijn woning wordt gekozen uit alle woningen?

`
"Ik was ten einde raad nadat ik een slechte huurder had gehad. Ik had maanden huurachterstand en was bang om mijn woning weer opnieuw te verhuren. De jonge mannen van A&T Real Estate hebben voor mij heel veel geduld gehad en uiteindelijk ben ik tevreden met mijn nieuwe huurders."

Melitha, klant van AT Real Estate

Beheer als aanvulling

Ter aanvulling bieden wij een beheerpakket. Tijdens de verhuur van uw woningen(en) wordt u hiermee ontzorgd. Wij zorgen namelijk ervoor dat de huur op (tijd) betaald wordt. En controleren op technische mankementen. Dit wordt financieel en technisch beheer genoemd. Wilt u ook ondersteund worden gedurende de verhuur periode? Dan is vastgoedbeheer een mooie aanvulling op de verhuurdienst van A&T Real Estate.

Ook zorgeloos verhuren?

Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Wat geven klanten aan over onze dienst vastgoed verhuur?

Hieronder ziet u hoe klanten over ons denken.

"Heel tevreden met A&T Real Estate. Lorenzo en Delano hebben mij uitstekend geholpen. Doorgaans ben ik in China en zij beheren en verhuren mijn appartementen in Amsterdam. Ik heb helemaal geen omkijken naar mijn woningen en alles wordt snel verhuurd."
Xiudi

★★★★★

"Als ik op zoek ben naar een nieuwe huurder neem ik contact op met A&T Real Estate. Tot nu toe is het dan snel verhuurd, wat heel fijn is. De communicatie verloopt ook erg prettig, wordt snel actie ondernomen, afspraken komen ze altijd na. Onlangs hebben ze ook de verbouwing van een appartement voor mij begeleid. Ik hoefde eigenlijk zelf vrijwel niets te doen, heel fijn dat je op deze manier ontzorgt wordt."
Ingrid

★★★★★

"A&T Real Estate heeft de verhuur opgepakt mijn apartment is verhuurd aan expats uit Frankrijk. Zeer tevreden over de dienstverlening, documenten check vindt plaats en ze hebben voor mij de maximale huurprijs eruit kunnen halen. En dit zelfs in de Corona. After Service ook uitstekend, aardige jongens die kennis hebben van hun vak."
Fred

★★★★★

Waarom A&T Real estate?

persoonlijk betrokken

Gedurende het hele proces kunt u met elke vraag bij ons terecht. Of dit een belegging betreft, een verhuur project of renovatie. U staat er niet alleen voor.

flexibel

De vastgoedmarkt is een dynamische branche, waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Met ons heeft u een creatieve partner die met u meedenkt en mee spart.

creatief in de oplossingen

Als er problemen voordoen, wilt u deze snel oplossen. Doordat wij out of the box meedenken en creatieve oplossingen aanbieden, worden uitdagingen in een handomdraai verholpen.

specialisme op elk vlak

A&T Real Estate biedt de facetten aan, die essentieel zijn om u helpen groeien in de vastgoedbranche. Denk hierbij aan verhuur, beheer, herontwikkeling en consult bij (beleggings) aankoop.

Adequaat handelen

Elke situatie vereist een andere aanpak en oplossing. Doordat wij in een vroeg stadium adequaat reageren op vraagstukken, ondervindt u geen hinder en kunt u zich zorgeloos focussen op andere zaken.

Vastgoed verhuur portfolio.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal verhuurde woningen.

Meer zien? Dan kunt u ons volledige portfolio bekijken.

Veel gestelde vragen over vastgoed verhuur.

Wij hebben een aantal veel gestelde vragen over vastgoed verhuur op een rijtje gezet. Uw vraag staat hier eventueel tussen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Kan ik een vaste einddatum in het contract laten opnemen?

In de huurovereenkomst wordt een minimale huurperiode opgenomen. Na deze periode loopt de huurovereenkomst automatisch door mits de overeenkomst niet wordt opgezegd. De huurders kunnen in Nederland een beroep doen op de huurbeschermingswet. U kunt vanuit uw kant niet de huur opzeggen als er huurbescherming plaatsvindt.

Als de huurder zijn financiële verplichtingen niet nakomt, kan ik dan bij A&T Real Estate terecht?

A&T Real Estate voert een grondige huurders check uit, waar de financiële situatie van de huurder centraal staat. Het is dus niet de bedoeling dat het zover komt. Een situatie van een huurder kan gedurende de huurperiode wel veranderen. Dit is een risico die een verhuurder niet kan uitsluiten, maar een risico die A&T Real Estate wel kan beperken met onze dienstverlening financieel beheer.

Hoe bescherm ik de staat van mijn woning tegen schade gedurende de huurperiode?

Een vastgoedbelegging brengt kosten met zich mee. Één van de kostenposten is het onderhoud van de woning door slijtage. In de huurovereenkomst maakt A&T Real Estate duidelijke afspraken, hierbij kunt u denken aan welke zaken onder slijtage vallen en welke onder vernieling.

Vernieling door toedoen van de huurder wordt verhaald op de huurder. De borg is hier een garantstelling naar de verhuurder toe. Deze kan bij het verstrijken van de huur periode aangewend worden voor gebreken aan de woning. Dit kan alleen als deze zijn ontstaan door de desbetreffende huurder. Het is daarom altijd belangrijk om een inspectie rapport op te maken bij aanvang van de huurperiode.

Wat zijn servicekosten en kosten voor nutsvoorzieningen?

Servicekosten zijn kosten die bovenop de kale huur van een woning komen. Bijvoorbeeld kosten voor schoonmaak, tuinonderhoud, stoffering en meubilering en de huismeester. Kosten voor nutsvoorzieningen zijn de kosten voor gas, water en elektriciteit waarvoor de huurder een eigen meter heeft.

Benieuwd naar de mogelijkheden van verhuren?

Wilt u meer informatie over het verhuren van uw woning(en)? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.