Vastgoedbeheer

Bent u in het bezit van één of meerdere woningen? Dan heeft u ongetwijfeld gemerkt dat het tijdrovend en lastig kan zijn om een overzicht van uw portefeuille te houden.

A&T Real Estate helpt u graag verder. Wij zorgen ervoor dat uw vastgoed wordt beheerd, zodat u meer tijd overhoudt. Met onze software heeft u een eigen digitale omgeving waarbij alles over uw woning(en) en de huurders gearchiveerd wordt. Denk hierbij o.a. aan technische reparaties, documentatie van de verhuur en check-in rapporten.

✓ Tijdbesparend
✓ Gemakkelijk en eenvoudig
✓ Uw eigen digitale beheeromgeving

Vastgoed managen zonder zorgen?

Tijdens de verhuur van uw woning(en) kunt u tegen verschillende punten aanlopen. Denk hierbij aan technische mankementen en het oplossen van huurdersverzoeken. Heeft u hier simpelweg geen tijd voor?

A&T Real Estate staat dan voor u klaar. Wij beheren uw vastgoed, zodat u zich zorgeloos kunt richten op andere zaken. A&T Real Estate voert zowel het financiële beheer als het technische beheer uit. Uren kwijt zijn aan het beheren van uw vastgoed is verleden tijd.

A&T Real Estate als uw partner bij beheren van uw vastgoed

Uw belangrijkste voordelen op een rij.

Één aanspreekpunt

A&T Real Estate is uw enige aanspreekpunt. Dit zorgt ervoor dat de communicatie tijdens het beheer van uw vastgoed voorspoedig verloopt. Doordat u direct contact heeft en reflecteert met ons, is er minder kans op miscommunicatie. Dit heeft een positief effect op de kwaliteit van uw verhuur. Contact met derde partijen is verleden tijd.

Volledige ontzorging

Administratieve en technische zaken kosten veel tijd, zeker als u er niet helemaal in thuis bent. Als vastgoedbeheerder zijn wij verantwoordelijk namens u. Alle problemen rondom de woning worden opgelost, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om kwesties tijdens de verhuur.

Meer tijd over

Wij zorgen ervoor dat de verhuur of belegging van de woning(en) een succes wordt. Het kan hier gaan om het beheer van één woning of een gehele portefeuille. U heeft met het beheer minder zorgen en meer tijd over.

Tevreden huurders

Met ons beheer pakket worden klachten over onderhoud en reparaties snel opgepakt, dit resulteert in tevreden huurders. Tevreden huurders zorgen voor een lange en aangename verhuur.

Financieel beheer

Nadat uw woning is verhuurd, bent u als eigenaar op zoek naar financiële zekerheid. De maandelijkse huurbetalingen zijn een van de belangrijkste zaken hier voor. Daarnaast geeft het een fijn en rustgevend gevoel als de huurder elke maand op tijd betaald. Als u kiest voor het financiële beheer pakket, zorgen wij ervoor dat maandelijks de huur wordt geïnd en terecht komt bij u de eigenaar. Wij bieden u deze mogelijkheid aan in combinatie met een optioneel maandelijks huurincasso systeem.

Indien u meerdere woningen bezit, wordt er met het huurincasso systeem maandelijks een overzicht gestuurd van de succesvolle incasso’s. Mochten er betalingskwesties zijn, dan wordt er alles in werking gezet om de huur weer bij u te krijgen. Wilt u weten hoe dit wordt afgehandeld? Neem dan even contact met ons op.

Met onze software heeft u een eigen digitale omgeving waarbij alles over uw woning(en) en de huurders gearchiveerd wordt. U kunt hiervoor via een website en via een mobiele app inloggen. Hierbij kunt u denken aan een online administratie met o.a. de technische reparaties, de documentatie & foto’s van de verhuur en check-in rapporten. Kortom alles in één overzicht en binnen handbereik.

`
"Ik heb 1 woning al een tijd in Amsterdam. Ik voel me helemaal niet thuis in de vastgoedwereld en vandaar dat ik alles uit handen heb gegeven. Van verhuur tot beheer. Erg tevreden met de service en de mobiele app is ook fijn, want ik heb alle informatie altijd toegankelijk"

Floris, klant van AT Real Estate

Technisch beheer

Wilt u dat tijdens de verhuur uw woning in goede staat en onderhouden blijft? Technisch beheer van uw vastgoed is hiervoor cruciaal. Bij technische mankementen zoals lekkages en opstoppingen, is het belangrijk dat er op een snelle en gepaste manier wordt gereageerd en gehandeld. Dit voorkomt huurdersklachten en een slechte staat van de woning. Wij bieden een technisch beheer pakket aan inclusief een 24-uursservice. Spoedreparaties worden indien nodig direct opgelost.

Kiest u ervoor om het technische beheer van uw vastgoed aan ons over te laten? Dan zorgen wij dat uw vastgoed in goede staat blijft. Doordat wij een technisch medewerker in dienst hebben zijn derde partijen niet nodig. Het gehele proces verloopt daardoor gestroomlijnd en u communiceert alleen met ons. Tot slot draagt het technische beheer bij aan de waarde van uw vastgoed en houdt dit de huurder tevreden.

`
"Ik heb een portefuille van ongeveer 20 panden. Ik heb totaal geen tijd om deze maandelijks te onderhouden. Vandaar dat ik deze panden heb ondergebracht bij A&T Real Estate. Huurderstickets en klachten worden snel opgelost. Ik heb tevreden huurders en dat vind ik fijn. Uitstekende service."

Ernst-jan, klant van AT Real Estate

Ook uw vastgoed laten beheren?

Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken tijdens een kennismakingsgesprek.

Wat geven klanten aan over onze dienst vastgoedbeheer?

"Ik heb 1 woning al een tijd in Amsterdam. Ik voel me helemaal niet thuis in de vastgoedwereld en vandaar dat ik alles uit handen heb gegeven. Van verhuur tot beheer. Erg tevreden met de service en de mobiele app is ook fijn, want ik heb alle informatie altijd toegankelijk"
Floris

★★★★★

"Ik heb een portefuille van ongeveer 20 panden. Ik heb totaal geen tijd om deze maandelijks te onderhouden. Vandaar dat ik deze panden heb ondergebracht bij A&T Real Estate. Huurderstickets en klachten worden snel opgelost. Ik heb tevreden huurders en dat vind ik fijn. Uitstekende service."
Ernst-jan

★★★★★

"Ik ben overstag gegaan naar A&T Real Estate vanwege de vastgoedbeheersoftware die wordt aangeboden. Ik vind het fijn dat ik overal op elk moment van de dag een overzicht van mijn appartementen in mijn telefoon heb staan. Daarnaast ook zeer tevreden over de service"
Sammy

★★★★★

Waarom A&T Real estate?

persoonlijk betrokken

Gedurende het hele proces kunt u met elke vraag bij ons terecht. Of dit een belegging betreft, een verhuur project of renovatie. U staat er niet alleen voor.

flexibel

De vastgoedmarkt is een dynamische branche, waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Met ons heeft u een creatieve partner die met u meedenkt en mee spart.

creatief in de oplossingen

Als er problemen voordoen, wilt u deze snel oplossen. Doordat wij out of the box meedenken en creatieve oplossingen aanbieden, worden uitdagingen in een handomdraai verholpen.

specialisme op elk vlak

A&T Real Estate biedt de facetten aan, die essentieel zijn om u helpen groeien in de vastgoedbranche. Denk hierbij aan verhuur, beheer, herontwikkeling en consult bij (beleggings) aankoop.

Adequaat handelen

Elke situatie vereist een andere aanpak en oplossing. Doordat wij in een vroeg stadium adequaat reageren op vraagstukken, ondervindt u geen hinder en kunt u zich zorgeloos focussen op andere zaken.

Vastgoedbeheer portfolio.

Hieronder vindt u een overzicht van enkele panden in wij beheer hebben.

Meer zien? Dan kunt u ons volledige portfolio bekijken.

Veel gestelde vragen over vastgoedbeheer.

Wij hebben een aantal veel gestelde vragen over vastgoedbeheer op een rijtje gezet. Uw vraag staat hier eventueel tussen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Zit ik aan een overeenkomst gebonden bij het gebruik van jullie beheer dienstverlening?

Onze dienst is maandelijks opzegbaar.

Wie draagt de kosten van de reparatie bij technisch beheer?

De reparatiekosten zijn voor de eigenaar van de woning. A&T Real Estate treedt op als aanspreekpunt en pakt problemen van het pand snel op zodat onnodig hoge kosten voorkomen worden.

Als een huurder niet betaald, wie neemt de vervolgstappen?

A&T Real Estate verzorgt met het financieel beheer het incassoproces. Mocht er niet op tijd betaald worden, zal A&T Real Estate via een herinnering, aanmaning en een incassobureau proces de kosten verhalen voor de eigenaar.

Zit er een beperkt aantal onderhoudsuren in jullie pakket?

Uw belegging en woning(en) verdienen de aandacht die zij nodig hebben. A&T Real Estate maakt van tevoren een inschatting aan de hand van de technische staat van uw woning. Op basis hiervan wordt een prijs opgemaakt (3-5%). Er zit verder geen maximum aan de tijd die uw panden nodig hebben.

Ook uw vastgoed laten beheren?

Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken tijdens een kennismakingsgesprek.