Portfolio

Bent u benieuwd wat voor soort panden wij in beheer hebben of welke vastgoed renovatie projecten wij hebben opgeleverd? Met behulp van ons portfolio krijgt u beter inzicht in onze dienstverlening en de werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren.

Waar kunnen we u bij helpen?

Vastgoed Verhuur

Heeft u een woning die u graag wilt verhuren? Wij zorgen voor geschikte huurders, voorkomen leegstand en een stabiele inkomstenstroom. Wij maken het verschil door actief op zoek te gaan naar huurders.

Renovatie vastgoed

Uw vastgoed renoveren? Met een verbouwing kunt ervoor zorgen dat er meer waarde wordt gecreëerd, echter kan het stressvol zijn. Wij nemen het van u over, zo bespaart u tijd en energie.

vastgoedbeheer

Uw vastgoed laten beheren? Als u in bezit bent van één of meerdere appartementen, kan dit veel van uw tijd in beslag nemen. Wij helpen u met het beheer van uw vastgoed, zo bent u volledig ontzorgd.

Vastgoedbeleggingen

Uw vastgoedportefeuille uitbreiden of opbouwen. Als belegger bent u in de vastgoedmarkt nooit uitgeleerd. Wij helpen u graag vooruit met het juiste advies. Zodat u het plezier van beleggen blijft ervaren.

Benieuwd waar de kansen liggen?

Plan een kennismakingsgesprek in zodat we elkaar dit met elkaar kunnen bespreken.

Partners waar wij mee samenwerken

Wat geven klanten aan over onze dienstverlening?

Hieronder leest u hoe klanten over ons denken.

Een strategisch partner die u verder helpt?

U kunt ons inzetten voor het beheren van uw vastgoed tot aan het vinden van nieuwe huurders. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Plan dan een kennismaking in.