Vastgoed renovatie

Wilt u de winstgevendheid van uw vastgoed verhogen? Een renovatie kan ervoor zorgen dat u meer winst behaalt uit uw vastgoed.

Het draagt bij aan een beter rendement en kan ook meer mogelijkheden bieden met betrekking tot de waarde van uw vastgoed. A&T Real Estate helpt u graag door het bouwproces over te nemen of waar nodig te begeleiden.

✓ Bespaar tijd en energie
✓ Maak meer winst op uw vastgoed
✓ Behaal een hoger rendement

Renovatie voor een hogere winst

Als belegger zult u regelmatig vastgoed tegen komen, waar een renovatie onmisbaar is. U kunt veel tijd en energie kwijt zijn aan het organiseren van een verbouwing. A&T Real Estate heeft mede door begeleiding van klanten voldoende ervaring en kennis opgebouwd op het gebied van renovatie.

Wij kunnen de renovatie overnemen of ondersteunen waar nodig. U neemt deel aan het proces door periodieke reflectiemomenten en belangrijke ontwikkelingen die zich afspelen tijdens de verbouwing.

A&T Real Estate als partner bij de renovatie van uw vastgoed

Uw belangrijkste voordelen op een rij.

Ontzorgen

Renoveren waar begin ik aan zult u wel denken. Welke aannemer is betrouwbaar? Welk materiaal kan ik gebruiken? Dit zijn vragen waar u tegen aan loopt. Besteedt u dit liever uit dan bent u bij ons aan het juiste adres. U maakt zelf onderdeel uit van de hele renovatie door periodieke reflectiemomenten met ons, echter zonder stress van de verbouwing.

Kosten besparen

Hoe kunt u besparen door de renovatie uit te besteden? Deze vraag heeft u zichzelf ongetwijfeld al gesteld. Doordat wij werken met een vaste aannemer en een vast team aan werkers bespaart u op de kosten. U hoeft geen derde partijen in te schakelen, om diverse aspecten van de verbouwing uit te voeren. U heeft alles onder één dak en daarmee ook één vast aanspreekpunt.

Duidelijke communicatie

Elke klant is op zoek naar duidelijke communicatie. Dit vormt namelijk de basis van succesvolle projecten zonder fouten en stress. U heeft ons tijdens het project als één vast aanspreekpunt. Dit zorgt voor een fijne communicatie zonder ruis. U hoeft dus niet te schakelen met meerdere partijen. Wij sturen ons team aan en zorgen dat de verbouwing volgens u wensen en behoeftes wordt uitgevoerd.

Kwaliteitscheck

Hoe zorg ik ervoor dat mijn woning mooi en afgewerkt wordt opgeleverd? Wij waarborgen de kwaliteit van de renovatie tijdens het project. Waarom? De aannemer controleert dagelijks en stuurt het team aan. Wij functioneren gedurende het project als tweede controleur en zullen de kwaliteit tot in de kleinste punten van het project waarborgen. Zo heeft u gedurende het project twee toezichthouders.

Het effect van renoveren op de verhuurprijs

Mede door de afwerking van uw woning wordt de verhuurprijs vastgesteld. Denk hierbij aan de vloer, gestucte muren, type keuken etc. Huurders waarderen een mooie woning, dit maakt een hogere huurprijs realistisch en haalbaar. Het heeft vaak ook een positief effect op het indirecte rendement. Met een waardestijging van uw vastgoed, kunt u weer mogelijkheden creëren om uw huidige portefeuille uit te breiden. Een renovatie draagt ook bij aan de energiezuinigheid van uw woning, waardoor u of de huurder weer kosten bespaard.

`
"Onzettend blij met de verbouwing van mijn woning. Het werd weer is tijd de muren zijn geschilderd en er is een visgraat vloer ingelegd. Keurig"

Marjolein, klant van AT Real Estate

Transformatie voor een hogere waarde

Met de nieuwe overdrachtsbelasting wordt het niet makkelijk gemaakt voor beleggers. Er breekt weer een nieuwe tijd in de vastgoedbranche aan door deze verhoging. Wat zijn de gevolgen hiervan in de markt en hoe kunt u als belegger hierop inspelen? Op deze vragen kunnen wij u begeleiden en adviseren zodat u de juiste keuze maakt. Als belegger is het belangrijk om deze marktonwikkelingen te analyseren en er tijdig op te reageren.

`
"Superblij met de splitsing van mijn beleggingsobject. Het was een zwaar en hectisch traject doordat de gemeente veel eisen stelde. Maar uiteindelijk is het met goede begeleiding van Lorenzo & Delano gelukt"

Mitchell, klant van AT Real Estate

Zorgeloos een renovatie uitvoeren?

Laat A&T Real Estate u helpen! De mogelijkheden kunnen worden besproken tijdens een kennismakingsgesprek.

Wat geven klanten aan over onze dienst vastgoed verhuur?

" Nieuwe badkamer laten plaatsen door het team van A&T Real Estate. Aardige werkers en uiteindelijk hebben ze een topbadkamer achtergelaten "
Jan

★★★★★

" Ik heb totaal geen verstand van alles op het gebied van verbouwing. Gelukkig ben ik uitstekend geholpen en is mijn nieuwe apartement prachtig geworden. Uitstekende begeleiding en fijn dat ik altijd naar Delano toe kon bellen "
Patricia

★★★★★

" Mijn vaste aannemer lag helaas eruit vanwege prive redenen. Via een vriend van mij ben ik doorverwezen naar A&T Real Estate. Aan het begin van het proces was ik erg sceptisch, omdat ik tevreden ben met mijn vaste aannemer. Maar uiteindelijk is het prachtig geworden. Aardige werkers en het resultaat mag er wezen "
Mark

★★★★★

Waarom A&T Real estate?

persoonlijk betrokken

Gedurende het hele proces kunt u met elke vraag bij ons terecht. Of dit een belegging betreft, een verhuur project of renovatie. U staat er niet alleen voor.

flexibel

De vastgoedmarkt is een dynamische branche, waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Met ons heeft u een creatieve partner die met u meedenkt en mee spart.

creatief in de oplossingen

Als er problemen voordoen, wilt u deze snel oplossen. Doordat wij out of the box meedenken en creatieve oplossingen aanbieden, worden uitdagingen in een handomdraai verholpen.

specialisme op elk vlak

A&T Real Estate biedt de facetten aan, die essentieel zijn om u helpen groeien in de vastgoedbranche. Denk hierbij aan verhuur, beheer, herontwikkeling en consult bij (beleggings) aankoop.

Adequaat handelen

Elke situatie vereist een andere aanpak en oplossing. Doordat wij in een vroeg stadium adequaat reageren op vraagstukken, ondervindt u geen hinder en kunt u zich zorgeloos focussen op andere zaken.

Vastgoed renovatie portfolio.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal gerenoveerde woningen.

Meer zien? Dan kunt u ons volledige portfolio bekijken.

Veel gestelde vragen over vastgoed renovatie.

Wij hebben een aantal veel gestelde vragen over vastgoed renovatie op een rijtje gezet. Uw vraag staat hier eventueel tussen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

In welk gebied zijn jullie actief?

Wij zijn in staat om in elk gedeelte van Nederland onze diensten te leveren. In overleg zijn er ook mogelijkheden om buitenlandse projecten uit te voeren.

Renoveren jullie ook Rijksmonumentale panden?

Het renoveren/transformeren van rijksmonumenten behoort tot de ervaring en vakmanschap van onze aannemer en zijn team.

Werken jullie ook tijdens de bouwvak?

Wij leveren voldoende mankracht om gedurende de bouwvak door te werken.

Leveren jullie ook maatwerk?

Wij vinden het belangrijk om in het orientatiegesprek al uw wensen en behoeftes in kaart te brengen. Op basis hiervan gaan wij aan de slag. Wij leveren dus maatwerk aangepast op uw input.

Ook uw vastgoed renoveren?

Laat A&T Real Estate u helpen! De mogelijkheden kunnen worden besproken tijdens een kennismakingsgesprek.