Kennismaking inplannen?

We komen graag met u in contact. U kunt ons bereiken door het formulier in te vullen, te bellen, mailen of een WhatsApp bericht te sturen. We doen ons best om op werkdagen binnen 48 uur contact met u op te nemen.

Contact opnemen?

Bel ons op

+31202441034

Stuur ons een app

+31202441034

Stuur ons een mail

info@atrealestate.nl
N
Op werkdagen nemen wij binnen 48 uur contact met u op.

Waarom A&T Real estate?

persoonlijk betrokken

Gedurende het hele proces kunt u met elke vraag bij ons terecht. Of dit een belegging betreft, een verhuur project of renovatie. U staat er niet alleen voor.

flexibel

De vastgoedmarkt is een dynamische branche, waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Met ons heeft u een creatieve partner die met u meedenkt en mee spart.

creatief in de oplossingen

Als er problemen voordoen, wilt u deze snel oplossen. Doordat wij out of the box meedenken en creatieve oplossingen aanbieden, worden uitdagingen in een handomdraai verholpen.

specialisme op elk vlak

A&T Real Estate biedt de facetten aan, die essentieel zijn om u helpen groeien in de vastgoedbranche. Denk hierbij aan verhuur, beheer, herontwikkeling en consult bij (beleggings) aankoop.

Adequaat handelen

Elke situatie vereist een andere aanpak en oplossing. Doordat wij in een vroeg stadium adequaat reageren op vraagstukken, ondervindt u geen hinder en kunt u zich zorgeloos focussen op andere zaken.

Wat geven klanten aan over onze dienstverlening?

Hieronder leest u hoe klanten over ons denken.

Partners waar wij mee samenwerken

Het begint met een eerste stap

Laten we kijken of we elkaar vooruit kunnen helpen en samen kunnen groeien zodat we er beter van worden.