Portfolio van verhuurde Woningen

Hier kunt u een kijkje nemen in een deel van de verhuurde woningen. Bent u voor een woning op zoek naar betrouwbare en fijne huurders? Wij staan klaar met een geschikte huurder. Staat uw type woning er niet tussen? Daag ons gerust uit, want ook voor u vinden wij een geschikte huurder.

Wilt u ook onze beheer portefuille bekijken?

Via de onderstaande link krijgt u een overzicht van een deel van de panden welke in het beheer zijn van A&T Real Estate

Waar kunnen we u bij helpen?

Vastgoed Verhuur

Heeft u een woning die u graag wilt verhuren? Wij zorgen voor geschikte huurders, voorkomen leegstand en een stabiele inkomstenstroom. Wij maken het verschil door actief op zoek te gaan naar huurders.

Renovatie vastgoed

Uw vastgoed renoveren? Met een verbouwing kunt ervoor zorgen dat er meer waarde wordt gecreëerd, echter kan het stressvol zijn. Wij nemen het van u over, zo bespaart u tijd en energie.

vastgoedbeheer

Uw vastgoed laten beheren? Als u in bezit bent van één of meerdere appartementen, kan dit veel van uw tijd in beslag nemen. Wij helpen u met het beheer van uw vastgoed, zo bent u volledig ontzorgd.

Vastgoedbeleggingen

Uw vastgoedportefeuille uitbreiden of opbouwen. Als belegger bent u in de vastgoedmarkt nooit uitgeleerd. Wij helpen u graag vooruit met het juiste advies. Zodat u het plezier van beleggen blijft ervaren.

Partners waar wij mee samenwerken

Wat geven klanten aan over onze dienstverlening?

Hieronder leest u hoe klanten over ons denken.

Wilt u meer informatie?

Plan dan hieronder uw kennismaking met ons in.