Over a&t Real estate

Wie zijn wij en wat doen wij? Het A&T Real Estate team stelt zich graag voor. Wij leggen uit wie wij zijn, waar wij voor staan en wat wij met onze ervaring voor u kunnen betekenen.

Welkom

Welkom bij A&T Real Estate! Wij zijn uw partners in vastgoedbemiddeling. Met behulp van onze ervaring, kennis en brede netwerk in de residentiële vastgoedbranche, helpen wij u graag met het verhuren van uw pand, het beheren van uw beleggingsobjecten en het benutten van kansen in de vastgoedmarkt.

Waarom A&T Real estate?

persoonlijk betrokken

Gedurende het hele proces kunt u met elke vraag bij ons terecht. Of dit een belegging betreft, een verhuur project of renovatie. U staat er niet alleen voor.

flexibel

De vastgoedmarkt is een dynamische branche, waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Met ons heeft u een creatieve partner die met u meedenkt en mee spart.

creatief in de oplossingen

Als er problemen voordoen, wilt u deze snel oplossen. Doordat wij out of the box meedenken en creatieve oplossingen aanbieden, worden uitdagingen in een handomdraai verholpen.

specialisme op elk vlak

A&T Real Estate biedt de facetten aan, die essentieel zijn om u helpen groeien in de vastgoedbranche. Denk hierbij aan verhuur, beheer, herontwikkeling en consult bij (beleggings) aankoop.

Adequaat handelen

Elke situatie vereist een andere aanpak en oplossing. Doordat wij in een vroeg stadium adequaat reageren op vraagstukken, ondervindt u geen hinder en kunt u zich zorgeloos focussen op andere zaken.

Wat bieden wij aan? 

Wij zijn gemotiveerd en gedreven om voor elke klant de beste resultaten te behalen. Door onze ervaring en kennis in de residentiële vastgoed branche, zorgen wij voor het hoogst mogelijke rendement op uw belegging. A&T Real Estate biedt verschillende services aan met betrekking tot vastgoed; belegging, verhuur, vastgoedbeheer en renovatie.

Wat willen wij samen met u bereiken?

A&T Real Estate streeft ernaar om uit te blinken als complete aanbieder in de vastgoedbranche. Door onze persoonlijke betrokkenheid bieden wij u de beste kwaliteit en dienstverlening. In regio Noord-Holland & Zuid-Holland. Door een resultaat- en klantgerichte aanpak en een hands-on mentaliteit onderscheiden wij ons in de vastgoedbranche. De kracht van onze organisatie ligt in de creativiteit en innovatieve werkwijze van ons team.

Door de digitalisering worden online kanalen steeds belangrijker. Welke rol speelt dit voor uw belegging in de toekomst? Wellicht heeft u helemaal geen focus op online media. A&T Real Estate innoveert en ontwikkelt daarom graag met en voor u. Zowel offline als online zodat uw strategie accuraat blijft in de dynamische hedendaagse markt.

Bent u benieuwd of we u van dienst kunnen zijn?

Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek

Ons team?

Wij werken als vrienden samen aan uw droom belegging.

Lorenzo Tjon

Lorenzo heeft ruim veertien jaar ervaring in de financiële sector. De afgelopen jaren heeft hij zijn passie gevonden in de vastgoedsector. Van zijn passie heeft hij zijn werk gemaakt en dagelijks verleent hij advies op maat aan zijn klanten in de vastgoedsector.

+31 (0)6 418 415 10
l.tjon@atrealestate.nl

Delano Appels

Delano is gepassioneerd om beleggers te helpen groeien en ontwikkelen. Door gebruik te maken van zijn netwerk en zoekvaardigheden wilt hij de winst van beleggers maximaliseren.

+31 (0)6 139 066 08
d.appels@atrealestate.nl

Aicha

Aicha is gedreven en sociaal. Klanten vinden het fijn om met haar te communiceren, omdat ze erg duidelijk is en klanten op deze manier begeleid. Aicha is erg behulpzaam en ondersteunt klanten in het aankoop en aanhuurproces.

Joey

Ik ben verantwoordelijk voor de verhuur bezichtigingen en de beheerobjecten van A&T Real Estate. Ik ben kalm en vriendelijk. Ik zie mijzelf als een harde werker en doe mijn best om ervoor te zorgen dat de verhuurperiode samen met de huurders in goede banen wordt begeleidt.

Wat geven klanten aan over onze dienstverlening?

Hieronder leest u hoe klanten over ons denken.

Waar kunnen we u bij helpen?

Vastgoed Verhuur

Heeft u een woning die u graag wilt verhuren? Wij zorgen voor geschikte huurders, voorkomen leegstand en een stabiele inkomstenstroom. Wij maken het verschil door actief op zoek te gaan naar huurders.

Renovatie vastgoed

Uw vastgoed renoveren? Met een verbouwing kunt ervoor zorgen dat er meer waarde wordt gecreëerd, echter kan het stressvol zijn. Wij nemen het van u over, zo bespaart u tijd en energie.

vastgoedbeheer

Uw vastgoed laten beheren? Als u in bezit bent van één of meerdere appartementen, kan dit veel van uw tijd in beslag nemen. Wij helpen u met het beheer van uw vastgoed, zo bent u volledig ontzorgd.

Vastgoedbeleggingen

Uw vastgoedportefeuille uitbreiden of opbouwen. Als belegger bent u in de vastgoedmarkt nooit uitgeleerd. Wij helpen u graag vooruit met het juiste advies. Zodat u het plezier van beleggen blijft ervaren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan een kennismakingsgesprek in zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.