Vastgoedbeleggingen

Bent u van plan om met een vastgoed portefeuille te starten of wenst u deze uit te breiden? A&T Real Estate is gespecialiseerd in het begeleiden en bemiddelen in vastgoedbeleggingen.

Wij bieden de nodige begeleiding en faciliteren u in alle essentiële diensten voor uw vastgoedbelegging.

Met ons netwerk en expertise helpen wij met het vinden van lucratieve beleggingen. De ambitie om de portefeuille te starten of uit te breiden begint met A&T Real Estate.

✓ Begeleiding en facilitatie in vastgoedbelegging
✓ Kennis in vastgoedbelegging
✓ Persoonlijk betrokken

Vastgoedportefeuille uitbreiden?

Heeft u de ambitie om uw portefeuille uit te breiden? Het is vaak een behoorlijke opgave de juiste woning(en) te vinden of de juiste manier van financieren te bepalen.

Wat de reden ook is, wij helpen u graag verder. A&T Real Estate beschikt over een breed netwerk aan vastgoed aanbieders en de juiste expertise om ervoor te zorgen, dat u uw portefeuille kunt vergroten.

AT Real Estate als uw partner bij het vinden van vastgoedbeleggingen?

Uw belangrijkste voordelen op een rij.

Behoefte bepalen

Als startend belegger kan het overweldigend zijn om alles op u af te krijgen. Vaak weet u niet wat er te wachten staat. Deze onzekerheid mag een belegging of u zeker niet in de weg staan. Wij helpen onze klanten door diverse vraagstukken te bespreken en u door het proces te begeleiden.

Persoonlijk betrokken

Wij beschouwen uw belegging als één van ons. Wij streven op het gebied van uw vastgoedbelegging naar een gezonde balans tussen winst maximalisatie en risico minimalisatie. Periodieke evaluaties zorgen ervoor dat uw belegging resultaten oplevert. Wij geloven in een proactieve samenwerking gedurende uw beleggingshorizon.

Breed netwerk

Bij vastgoedbeleggingen heeft u te maken met concurrentie, deze wilt u natuurlijk voor zijn. Hoe zorgt u ervoor dat u tussen beleggers, kans maakt op een rendabele vastgoedbelegging. Met ons als partner heeft u een breed en groeiend netwerk ter beschikking. U krijgt toegang tot een bron van lucratieve objecten die (nog) niet op de markt worden aangeboden.

Één aanspreekpunt

A&T Real Estate is uw enige aanspreekpunt. In uitzonderlijke gevallen verwijzen wij u door naar een externe specialist. Dit zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. U hoeft in de meeste gevallen niet apart met een derde partij te communiceren om tot een passende oplossing te komen.

Voordelen van beleggen in vastgoed.

Interen op vermogen, afnemende spaarrentes: het enkel bezitten van vermogen is niet meer voldoende. Vermogen wordt pas lucratief als er geïnvesteerd wordt.

Hieruit rijst de vraag: Wat zijn de voordelen van beleggen in onroerend goed, ten opzichte van beleggen in alternatieven?

Beleggen in onroerend goed kan een hoog rendement opleveren. Hierbij kunt u denken aan huurinkomsten of vermogensgroei die behaald wordt op het moment dat het pand in waarde stijgt. Daarnaast kleven er nog meer voordelen aan deze manier van beleggen.

`
"Onzettend blij met de hulp bij het vinden van een nieuw pand in verhuurde staat. Vanwege de verhoogde overdrachtsbelasting., wilde ik nog een mooi pand aan mijn portefuille toevoegen. Dat is gelukt, onzettend bedankt!"

Fred, klant van AT Real Estate

Wat is de keerzijde aan beleggen in vastgoed ?

Uiteraard zitten er aan beleggen in vastgoed ook keerzijden verbonden. Door de hoge transactiekosten en een minimaal startkapitaal (eigen inleg) is meer kapitaal vereist dan voor het beleggen in bijvoorbeeld effecten. Ook is het beheren van vastgoed een tijdrovende taak op zich. Onze klanten onderschatten vaak de tijd in het vinden van de juiste huurders, het onderhouden van de woning en het oplossen van huurdersverzoeken.

Het is cruciaal voor een vastgoedbelegger om te kopen onder de marktwaarde. Het vinden van de juiste deal kost veel tijd en moeite.

Wilt u meer weten over beleggen in onroerend goed? Wellicht heeft u al enige ervaring en zoekt u een nieuwe kans, of wilt u sparren over de mogelijkheden? Voor het ontzorgen van het aankoopproces of voor een oriënterend adviesgesprek bent u bij ons aan het juiste adres.

`
"A&T Real Estate heeft mij uitstekend geholpen met het aanvragen van een kamerverhuurvergunning. Zelf zag ik dat het mij teveel tijd kostte. En daarom heb ik hun ingeschakeld. Nu zijn alle kamers verhuurd en hier ben ik onzettend blij mee."

Arthur, klant van AT Real Estate

Ook uw portefeuille uitbreiden?

Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Wat geven klanten aan over onze dienst vastgoedbeleggingen?

"Ik liep al een geruime tijd met de behoefte om mijn portefeuille uit te breiden.

Als vastgoedbelegger let ik natuurlijk op de potentiële rendementen. Mijn zoektocht duurde ongeveer een jaar. De vraagprijs bleek steeds niet aantrekkelijk genoeg te zijn tot ik A&T Real Estate tegen kwam.

Het begon bij een onschuldige zoekopdracht op “no cure, no pay” basis. Wat had ik te verliezen dacht ik. Het heeft A&T Real Estate ongeveer een anderhalve maand gekost om mijn aanwinst te vinden, voor mijn vastgoed portefeuille.

Ze denken aan alles en zorgen dat het hele proces gestroomlijnt loopt. Van het vinden van het object tot aan de (mogelijk) nodige financiering."
Melle

★★★★★

"Ik had flink wat overwaarde op mijn woning door de jaren heen vergaard. Ik wilde graag voor mijn pasgeboren zoontje sparen voor in de toekomst. Vandaar dat ik besloot om de vastgoed in te duiken. Ik heb een consult pakket in combinatie met de zoekopdracht naar een vastgoed belegging afgenomen bij A&T Real Estate. Ik heb superveel van ze geleerd en na lang zoeken de juiste woning gevonden als belegging. Nog net voordat de overdrachtsbelasting omhoog is gegaan. Top!"
Roger

★★★★★

"Mijn eerste belegging deed ik met behulp van A&T Real Estate.

Het vinden van een beleggingsobject vond ik al lastig genoeg. Er ook nog voor zorgen dat ik mijn financiering op tijd in orde kreeg was met niet gelukt zonder A&T Real Estate."
Irina

★★★★★

Waarom A&T Real estate?

persoonlijk betrokken

Gedurende het hele proces kunt u met elke vraag bij ons terecht. Of dit een belegging betreft, een verhuur project of renovatie. U staat er niet alleen voor.

flexibel

De vastgoedmarkt is een dynamische branche, waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Met ons heeft u een creatieve partner die met u meedenkt en mee spart.

creatief in de oplossingen

Als er problemen voordoen, wilt u deze snel oplossen. Doordat wij out of the box meedenken en creatieve oplossingen aanbieden, worden uitdagingen in een handomdraai verholpen.

specialisme op elk vlak

A&T Real Estate biedt de facetten aan, die essentieel zijn om u helpen groeien in de vastgoedbranche. Denk hierbij aan verhuur, beheer, herontwikkeling en consult bij (beleggings) aankoop.

Adequaat handelen

Elke situatie vereist een andere aanpak en oplossing. Doordat wij in een vroeg stadium adequaat reageren op vraagstukken, ondervindt u geen hinder en kunt u zich zorgeloos focussen op andere zaken.

Vastbeleggingen portfolio.

Hieronder vindt u een overzicht van aantal panden waar onze klanten in hebben belegd.

Meer zien? Dan kunt u ons volledige portfolio bekijken.

Veel gestelde vragen over vastgoedbeleggingen.

Wij hebben een aantal veel gestelde vragen over vastgoedbeleggingen op een rijtje gezet. Uw vraag staat hier eventueel tussen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Zit mijn geld vast als ik het investeer in vastgoed?

Als u belegt in vastgoed, kunt u niet zomaar bij (een deel van) uw geld. Als u geld nodig heeft, moet u het pand eerst verkopen.

Loop ik risico bij het beleggen in vastgoed?

Investeren in vastgoed gaat nou eenmaal gepaard met risico’s, net zoals andere vormen van beleggen overigens. Uzelf goed laten informeren staat voorop. Als u zich goed voorbereid, kunt u de risico’s van beleggen in vastgoed gelukkig wel verkleinen. Nu de spaarrente laag staat, kijken steeds meer mensen wel naar alternatieven om rendement op hun vermogen te behalen. Beleggen in vastgoed is een optie. Bent u ook nieuwsgierig of het iets voor u is. Plan dan snel even een kennismaking in.

Heb ik kennis of een opleiding nodig als ik wil beleggen in vastgoed?

Kennis is macht! Dat is een oud gezegde en dat is zeker waar als het gaat om investeren in vastgoed. Kortom als u erover nadenkt om te gaan investeren in vastgoed, zorg er dan voor dat u goed bent voorbereid. Wij helpen u graag met onze expertise in deze sector.

Heb ik veel geld nodig voordat ik kan beginnen met beleggen in vastgoed?

Wie een woning wilt kopen om te verhuren, kan dat afhankelijk van de financiële situatie vanaf 20% eigen inbreng. Er zijn banken die financieren tot 80% van de marktwaarde in verhuurde staat. U hoeft dus niet gigantisch vermogend te zijn om te kunnen investeren in vastgoed.

Meer weten over beleggen in vastgoed?

Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.